Wauw! Onlangs heeft het 100.000e bezoek aan (Th)athomepage plaatsgevonden! Ik ben onwijs dankbaar dat ik zoveel blogbezoeken heb mogen ontvangen. Om jullie te bedanken geef ik €100 shoptegoed weg bij mijn favoriete Scandinavische online woon- en lifestylewinkel byJensen. Hoe je meedoet, lees je hieronder!

100.000 blogbezoeken

bruiloft, bruiloftstyling, trouwen, buitenbruiloft, festivalbruiloft, sweet table, bruiloftinspiratie, inspiratie, thathomepage, (th)athomepageMet 100.000 blogbezoeken, is het tijd voor een kleine terugblik! In de afgelopen anderhalf jaar heb ik een hoop artikelen geschreven en daar zitten uiteraard een paar persoonlijke favorietjes tussen. Zo begon ik (Th)athomepage met een blogpost over onze rustieke & romantische bruiloft. Heerlijk om die plaatjes terug te kijken!

keuken, keuken makeover, makeover, kitchen styling, kitchen makeover, brick wall, stonepress, brickwall, keukeninspiratie, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, Linda Hummel, keuken, kitchen, interieurblog, klussen, opknappen, doe het zelfPersoonlijk houd ik van blogs die (ook) tegenslagen vermelden, daar heb je pas écht wat aan. Daarom schreef ik een blogpost over onze ervaringen met het kopen van een oud(er) huis. En ook bij onze keuken makeover verliep niet alles van een leien dakje.

DIY en knutselblogs vind ik misschien wel het állerleukst om te schrijven. Met dank aan Bosch creëerde ik een nieuwe speelhoek voor de mini en hackte ik het bekende Hema grachtenpand.

Hema, Hema grachtenpand, Hema kast, Hema hack, speelhoek, houten keukentje, speelkeuken, keukentje, Little Dutch, doe het zelf, DIY, diy, pimpen, klussen, interieurblog, interieurblogger, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepageScandinavische woon- en lifestylewinkel ByJensen

byJensen, woonwinkel, Scandinavische woonwinkel, Gejst, Gejst design, modulekast, modulaire kast, wandplank, modulair systeem, interieurblog, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, win, winactie, 100.000 bezoekersVaste lezers weten dit vast: ik ben vaste klant bij online Scandinavische woon-en lifestylewinkel byJensen. In mijn blogpost over 10x de leukste houten dieren zien jullie bijvoorbeeld mijn Gejst NIVO wandplank terug. Deze modulaire wandplank is slechts één van de vele toffe meubels uit het assortiment van byJensen. Zo heb ik tevens de Sceene wandkast van Gejst. In mijn blogpost over musthave modulekasten, leg ik uit waarom ik fan ben van dit soort modulaire systemen.

Ferm Living, deco hanger, decohanger, messing hanger, muurhanger, muurdecoratie, byJensen, 100.000 bezoekers, Scandinavisch, woonaccessoires, woondecoratie, woonwinkel, webshop, interieur, interieurstyling, thathomepage, (th)athomepageOok woonaccessoires shop ik veelvuldig bij byJensen. Zo bestelde ik recentelijk een messing decohanger van Ferm Living. En ook vazen shop ik er graag, zoals mijn favoriete vazen van Lyngby en Kähler.Een ander mooi merk dat je bij byJensen vindt, is Skagerak. Uit de Nomad serie heb ik een aantal houten trays, de houten box en pennenhouder. En uit de Norr serie heb ik de zwart met gouden keukenorganiser.

Leuk om te weten, is dat eigenaresse Inge Haahr Jensen alle merken en producten in het assortiment persoonlijk uitkiest. ByJensen staat voor mooie, pure producten die vaak zijn gemaakt van duurzame materialen. Én het design en de uitvoering zijn op-en-top Deens. Inge is geboren en getogen in Denemarken en op haar 24e naar Nederland verhuisd.

Win €100 stoptegoed bij byJensen

paashangers, paasdecoratie, byJensen, Felius, Felius design, easter decoration, easter decor, woondecoratie, woonaccessoiresOmdat ik zelf groot fan ben van byJensen, vind ik het superleuk dat ik één van mijn lezers blij mag maken met maar liefst €100 shoptegoed. Ik ben ook reuze benieuwd waar de winnaar/winnares het shoptegoed aan gaat besteden. Misschien wel aan onderstaande paashangers van Felius? Ze zijn zo tof! Echt de perfecte aanvulling op mijn makkelijke DIY paashangers.

100.000 bezoekers, 100.000 blogbezoeken, 100.000 boogbezoekers, winactie, winnen, shoptegoed, byJensen, Scandinavische woonwinkel, Scandinavisch, interieurinspiratie, woonaccessoires, woondecoratie, thathomepage, interieurblog, (th)athomepageWat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie? Laat een reactie achter onder deze blogpost. Vergeet niet je naam en e-mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken. Heb je een Instagramaccount? Kijk dan op @thathomepage om te zien hoe je EXTRA kans maakt. De winnaar/winnares wordt op 1 april (geen grap!) geloot en onder deze blogpost bekendgemaakt. Succes allemaal! Update: Monique is de winnares geworden van het €100 shoptegoed! Gefeliciteerd! Zij heeft inmiddels bericht ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!

Veel dank aan Inge van byJensen voor het ter beschikking stellen van het €100 shoptegoed én veel dank aan jullie – mijn lezers – voor jullie bezoeken aan dit blog. Op naar meer! Interesse in een samenwerking? Leuk! Mail naar linda@thathomepage.com. Ik werk graag samen met bedrijven & merken die bij mij passen. Ik plaats geen voorgeschreven teksten of gastblogs.

Linda