Wauw! Onlangs heeft het 100.000e bezoek aan (Th)athomepage plaatsgevonden! Ik ben onwijs dankbaar dat ik zoveel blogbezoeken heb mogen ontvangen. Om jullie te bedanken geef ik €100 shoptegoed weg bij mijn favoriete Scandinavische online woon- en lifestylewinkel byJensen. Hoe je meedoet, lees je hieronder!

100.000 blogbezoeken

Met 100.000 blogbezoeken, is het tijd voor een kleine terugblik! In de afgelopen anderhalf jaar heb ik een hoop artikelen geschreven en daar zitten uiteraard een paar persoonlijke favorietjes tussen. Zo begon ik (Th)athomepage met een blogpost over onze rustieke & romantische bruiloft. Heerlijk om die plaatjes terug te kijken!

bruiloft, bruiloftstyling, trouwen, buitenbruiloft, festivalbruiloft, sweet table, bruiloftinspiratie, inspiratie, thathomepage, (th)athomepage

Ook vond ik de blogpost ter ere van ons “papieren” jubileum erg leuk om te schrijven. Heb jij deze blogpost over de mooiste papieren woonaccessoires al gelezen?

papieren woonaccessoires, woonaccessoires, woondecoratie, van papier, Jurianne Matter, interieurinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage, Linda Hummel, 100.000 bezoekers, win, winactie

Persoonlijk houd ik van blogs die (ook) tegenslagen vermelden, daar heb je pas écht wat aan. Daarom schreef ik een blogpost over onze ervaringen met het kopen van een oud(er) huis. En ook bij onze keuken makeover verliep niet alles van een leien dakje.

keuken, keuken makeover, makeover, kitchen styling, kitchen makeover, brick wall, stonepress, brickwall, keukeninspiratie, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, Linda Hummel, keuken, kitchen, interieurblog, klussen, opknappen, doe het zelf

DIY en knutselblogs vind ik misschien wel het állerleukst om te schrijven. Met dank aan Bosch creëerde ik een nieuwe speelhoek voor de mini en hackte ik het bekende Hema grachtenpand.

speelhoek, speelgoed, kinderkamer, playcorner, kiesroom, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, interieurblog, mamablog, speelgoed opbagger

Hema, Hema grachtenpand, Hema kast, Hema hack, speelhoek, houten keukentje, speelkeuken, keukentje, Little Dutch, doe het zelf, DIY, diy, pimpen, klussen, interieurblog, interieurblogger, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepageOok in het maken van picture perfect taarten en een wagenspanner voor de poppenwagen, had ik veel plezier.

picture perfect taarten, taarten versieren, taarten decoreren, kindertaart, mooie taarten, pretty cakes, zelf maken, taart decoreren, taartdecoratie, diepvriestaart pimpen, kant-en-klaar taart, lifestyle blog, thathomepage, (th)athomepage, inspiratie, taartinspiratie

wagenspanner, maken, knutselen, zelf maken, wagenspanner poppenwagen, poppenwagen, thuisblijftip, thuisblijftips, creatief, knutselblog, mamablog, thathomepage, (th)athomepage, inspiratie, knutselidee, knutselideeen, speenkoord

Scandinavische woon- en lifestylewinkel ByJensen

Ik ben een vaste klant bij online Scandinavische woon-en lifestylewinkel byJensen. In mijn blogpost over 10x de leukste houten dieren zien jullie bijvoorbeeld mijn Gejst NIVO wandplank terug. Deze modulaire wandplank is slechts één van de vele toffe meubels uit het assortiment van byJensen. Zo heb ik tevens de Sceene wandkast van Gejst. In mijn blogpost over musthave modulekasten, leg ik uit waarom ik fan ben van dit soort modulaire systemen.

byJensen, woonwinkel, Scandinavische woonwinkel, Gejst, Gejst design, modulekast, modulaire kast, wandplank, modulair systeem, interieurblog, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, win, winactie, 100.000 bezoekers

Ook woonaccessoires shop ik veelvuldig bij byJensen. Zo bestelde ik recentelijk een messing decohanger van Ferm Living. En ook vazen shop ik er graag, zoals mijn favoriete vazen van Lyngby en Kähler.

Ferm Living, deco hanger, decohanger, messing hanger, muurhanger, muurdecoratie, byJensen, 100.000 bezoekers, Scandinavisch, woonaccessoires, woondecoratie, woonwinkel, webshop, interieur, interieurstyling, thathomepage, (th)athomepage

Kahler, Kähler, vaas, byJensen, skandinavisch, woonwinkel, webshop, interieur, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, 100.000 bezoekers, interieurblog, Scandinavisch interieur, woonaccessoires, woondecoratie, vazen

Een ander mooi merk dat je bij byJensen vindt, is Skagerak. Uit de Nomad serie heb ik een aantal houten trays, de houten box en pennenhouder. En uit de Norr serie heb ik de zwart met gouden keukenorganiser.

Leuk om te weten, is dat eigenaresse Inge Haahr Jensen alle merken en producten in het assortiment persoonlijk uitkiest. ByJensen staat voor mooie, pure producten die vaak zijn gemaakt van duurzame materialen. Én het design en de uitvoering zijn op-en-top Deens. Inge is geboren en getogen in Denemarken en op haar 24e naar Nederland verhuisd.

Win €100 stoptegoed bij byJensen

Omdat ik zelf groot fan ben van byJensen, vind ik het superleuk dat ik één van mijn lezers blij mag maken met maar liefst €100 shoptegoed. Ik ben ook reuze benieuwd waar de winnaar/winnares het shoptegoed aan gaat besteden. Misschien wel aan onderstaande paashangers van Felius? Ze zijn zo tof! Echt de perfecte aanvulling op mijn makkelijke DIY paashangers.

paashangers, paasdecoratie, byJensen, Felius, Felius design, easter decoration, easter decor, woondecoratie, woonaccessoires

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie? Laat een reactie achter onder deze blogpost. Vergeet niet je naam en e-mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken. Heb je een Instagramaccount? Kijk dan op @thathomepage om te zien hoe je EXTRA kans maakt. De winnaar/winnares wordt op 1 april (geen grap!) geloot en onder deze blogpost bekendgemaakt. Succes allemaal! Update: Monique is de winnares geworden van het €100 shoptegoed! Gefeliciteerd! Zij heeft inmiddels bericht ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!

100.000 bezoekers, 100.000 blogbezoeken, 100.000 boogbezoekers, winactie, winnen, shoptegoed, byJensen, Scandinavische woonwinkel, Scandinavisch, interieurinspiratie, woonaccessoires, woondecoratie, thathomepage, interieurblog, (th)athomepage

Veel dank aan Inge van byJensen voor het ter beschikking stellen van het €100 shoptegoed én veel dank aan jullie – mijn lezers – voor jullie bezoeken aan dit blog. Op naar de 200.000!

Linda