Het is weer herfst! En dat betekent… regen(laarzen)seizoen! Mijn dochter heeft dit voorjaar nieuwe regenlaarzen met een tijgerprint gekregen die ze nog past, dus wij hoeven dit najaar geen nieuw paar te kopen. Maar, dat neemt natuurlijk niet weg dat ik jullie graag mijn favo regenlaarsjes van seizoen 2022 laat zien!

1. Zara regenlaarsjes

regenlaars, regenlaarzen, regenlaarsjes, regenlaarzen voor kinderen, laarzen, laarzen kind, regenlaarzen kinderen, thathomepage, mamablog, kidsblog, (th)athomepageZara heeft doorgaans veel leuke regenlaarsjes in de collectie, maar dit jaar is de collectie wat minder uitgebreid. Desalniettemin vind ik dit minimalistische regenlaarsje heel tof. De vraag is natuurlijk wel hoe de laarsjes eruit zien zodra je kiddo ermee naar buiten stapt, want gebroken wit is doorgaans niet zo herfstproof. Ze kosten €29,95 en zijn beschikbaar in de maten 29 t/m 35.

Gebroken wit is dit jaar duidelijk in trek bij Zara, want je kunt er ook deze gebroken witte regenlaarsjes vinden in maat 29 t/m 35 (prijs €19,99) en voor de allerkleinsten in maat 22 t/m 28 (prijs €25,95). In de kleinste maatjes zijn de laarsjes ook met een appeltjesprint verkrijgbaar. 

2. Hema regenlaarsjes

Hema, Hema regenlaarzen, Hema regenlaarsjes, regenlaarsjes, regenlaarzen voor kinderen, kinderlaarsjes, kinderlaarzen, kidsblog, mamablog, thathomepage, (th)athomepage, de leukste regenlaarsjesBij Hema vind je mooie matte regenlaarsjes. Ze lijken erg op de bekende laarsjes van Bergstein, maar zijn – anders dan de Bergstein boots – slechts in drie kleuren verkrijgbaar: bruinlegergroen en donkerblauw. Ze kosten €19.

De bruine en groene laarsjes zijn verkrijgbaar in de maten 21 t/m 34/35, de donkerblauwe laarsjes zijn online bijna uitverkocht en op het moment van schrijven enkel nog in maat 30/31 verkrijgbaar. Wellicht dat er in de winkels nog meer keus is.

Hema heeft ook leuke regenlaarsjes met een laag model in de collectie. Voorheen waren de bekende mosterdgele laarsjes alleen in glans verkrijgbaar, maar sinds dit seizoen is er ook een matte variant. De matte regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in de maten 20 t/m 24 en de glanzende laarsjes in de maten 20 t/m 25. Beiden zijn geprijsd op €19.

3. H&M regenlaarsjes

H&M regenlaarzen, H&M regenlaarsjes, Disney regenlaarsjes, regenlaarsjes, regenlaarzen, regenlaarzen voor kinderen, kidsblog, mamablog, thathomepage, (th)athomepageDe regenlaarsjes van H&M vliegen altijd de deur uit! Van de meeste modelletjes zijn online dan ook nog maar een paar maatjes beschikbaar. Wellicht dat er in de winkels nog meer keus is. H&M is dit seizoen erg into Disney en dat laat zich goed zien in de collectie regenlaarsjes. Mickey, Minnie, Bambie en Katrien Duck passeren de revue. En natuurlijk is de trendkleur van dit seizoen – lila – ook vertegenwoordigd. Er zijn laarsjes vanaf maat 18/19 tot en met maat 34 en de prijzen variëren van €19,99 tot €24,99.

4. Mango Kids regenlaarsjes

Mango Kids, Mango, Mango regenlaarzen, Mango regenlaarsjes, regenlaarsjes, de leukste regenlaarsjes, regenlaars, regenlaarzen, regenlaarzen voor kinderen, mamablog, kidsblog, thathomepage, (th)athomepageMango heeft ook altijd mooie regenlaarsjes in de collectie. Dit seizoen zijn er effen roze en effen blauwe laarsjes in de maten 19 t/m 39. De laarsjes vallen onder de brothers & sisters collectie, zodat je al je kinderen in dezelfde laarsjes kunt steken. Vandaar ook dat ze in zoveel maten verkrijgbaar zijn.

De laarsjes zijn alleen niet in één keer vindbaar in de webshop van Mango. Je moet per leeftijdscategorie zoeken. Heel onhandig, dus daarom heb ik voor het gemak hieronder de linkjes op een rijtje gezet:

  • klik hier voor de roze laarsjes in maat 19 t/m 26
  • klik hier voor de roze laarsjes in maat 27 t/m 39
  • klik hier voor de blauwe laarsjes in maat 19 t/m 26
  • klik hier voor de blauwe laarsjes in maat 27 t/m 39

Alle laarsjes kosten €25,99. Dit is dezelfde prijs als vorig jaar en daarmee is Mango één van de weinige winkels die geen prijsverhoging heeft doorgevoerd. Dat is in deze dagen toch wel het noemen waard!

5. Laarsjes van Liewood

Liewood, Liewood regenlaarzen, Liewood regenlaarsjes, Liewood thermoboots, thermoboots, regenlaarsjes, regenlaarzen, regenlaarzen voor kinderen, thermolaarzen, kidsblog, mamablog, regenlaars, thathomepage, (th)athomepageDe laarsjes van Liewood vind ik echt zó leuk! Er is zoveel keus! Niet alleen qua design, kleur en model (hoge of lage laarsjes), maar er is ook nog de optie “gewone” regenlaars, thermoboot of hybride laars. Deze laatste soort zit tussen een regenlaars en thermoboot in. Bekijk hier de nieuwe collectie.

De laarsjes van Liewood zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en variëren in prijs van €47 tot €67 euro. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 22 t/m 35.

6. Bisgaard laarsjes

Bisgaard, Logan, Bisgaard Logan Fruit, Bisgaard regenlaarzen, Bisgaard regenlaarsjes, regenlaars, regenlaarzen, regenlaarsjes, thermolaarzen, thermoboots, regenlaarzen kinderen, mamablog, momblog, thathomepage, (th)athomepageNet als Liewood verkoopt ook het Deense merk Bisgaard regenlaarsjes van 100% natuurlijk rubber. En ook hier kun je kiezen tussen “normale” regenlaarsjes of thermoboots. Mijn favoriet is het Logan Fruit motief.

De thermoboots van Bisgaard zijn verkrijgbaar t/m maat 38, dus ook bij dit merk is twinnen met je mini een eventuele optie! De laarsjes variëren in prijs afhankelijk van de retailer. Je vindt ze o.a. bij Bol.com.

7. Kuling

Kuling, rain boots, Kuling Caracas, regenlaarzen, regenlaarsjes, regenlaars, regenlaars kind, regenlaarzen kinderen, mamablog, mamablogger, momblog, kids blog, thathomepage, (th)athomepage, rain bootsOok heel erg leuk vind ik de regenlaarzen van het Zweedse outdoor merk Kuling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs, waarvan ik de laarsjes in het bruin met witte stippen het mooist vind. Ze worden verkocht in de maten 20 t/m 34 en kosten €27,90.

Helaas is Kuling nog niet zo bekend in Nederland, waardoor je ze in het buitenland moet bestellen. Dit kan bijvoorbeeld via babyshop.com waar je slechts €4,95 betaald voor verzending via Budbee.

8. Druppies

Druppies, regenlaarzen, regenlaarsjes, regenlaars, regenlaars kind, regenlaarzen kinderen, rain boots, momblog, mamablog, mamablogger, thathomepage, (th)athomepageVoor de allerkleinste voetjes kun je terecht bij het Nederlandse merk Druppies. Je shopt hier namelijk regenlaarsjes vanaf maat 19. Alle laarsjes van Druppies zijn handgemaakt van 100% natuurlijk rubber. De newborn boots zijn uitgebracht in effen pastelkleurtjes. Voor grotere maatjes in effen (niet-pastel) kleuren slaag je ook bij Druppies. Énnn, er zijn ook volwassenmaten verkrijgbaar, dus twinnen it is! Liever twinnen met thermoboots? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Mijn favorieten van Druppies zijn de regenlaarsjes uit de nature collectie, verkrijgbaar in de maten 20 t/m 35. De laarsjes van Druppies variëren in prijs van €34,95 tot €47,95.

9. Reduce by Braqeez

Braqeez, Reduce by Braqeez, regenlaarzen, regenlaarsjes, regenlaars, regenlaarzen kind, mamablog, mamablogger, thathomepage, (th)athomepageDe nieuwe regenlaarsjes van Reduce by Braqeez vind ik heel stoer. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar, waarvan de vier op de foto hiernaast mijn favorieten zijn. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 25 t/m 35 en kosten €34,95.

Wat echt ontzettend tof is aan de laarsjes van Reduce by Braqeez (naast het design), is dat ze grotendeels worden gemaakt van gerecyclede materialen. Als extra bijdrage aan de circulaire economie, mag je de regenlaarsjes gratis naar Braqeez opsturen wanneer ze niet meer passen, zodat ze opnieuw gerecycled kunnen worden.

10. Regenlaarsjes van Pauline

Van Pauline, regenlaarsjes, regenlaars, laarsjes, kinderlaarsjes, kinderen, rain boots, kids boots, herfst, regenlaarzen, kinderschoenen, inspiratie, leopard, thathomepage, (th)athomepageEn last, maar zeker niet least: onze regenlaarsjes van van Pauline. Wij kozen. voor de caramel spots laarsjes. Deze toffe laarsjes passen namelijk perfect bij de herfst- en winterjas van mijn dochter (gekocht bij H&M).

De regenlaarsjes van Pauline zijn verkrijgbaar met vier verschillende motiefjes in de maten 21 t/m 32. Ze kosten €19,95. Oh enne, bij Van Pauline zijn ook matching paraplu’s verkrijgbaar, eventueel mét naam! Die staat nog op ons verlanglijstje!

Welke regenlaarsjes zijn jouw favoriet?

Deze blogpost bevat affiliate links. Als je iets koopt via één van deze links, krijg ik daar een percentage vergoeding over. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij wel om meer artikelen te plaatsen. Bedankt dus! Interesse in een samenwerking? Mail naar linda@thathomepage.com. Ik werk graag samen met bedrijven & merken die bij mij passen. Ik plaats geen voorgeschreven teksten of gastblogs, enkel mijn eigen ervaringen.

Linda