In maart 2018 opende Valerie haar webshop A Great Little Kids Store en een paar dagen later ontdekte ik de shop op Instagram. Ik viel meteen voor het Scandinavische design en de zachte pasteltinten die de boventoon voeren in het toffe assortiment van deze shop. Nu ik deze baby- en kinderwinkel en haar eigenaresse inmiddels wat beter heb leren kennen, vertel ik jullie er graag wat meer over. Want Great Little Kids is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor mama’s!

A Great Little Kids Store

thathomepage, great little kids, a great little kids store, kinderspullen, speelgoed, houten speelgoed, kinderkamer, speelhoek, babyspeelgoed, babyspullenValerie is 37 jaar en moeder van twee kindjes. Een zoon van 6 jaar en een dochtertje van bijna 4 jaar oud. Samen met haar gezin woont ze nabij Breda. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende marketingfuncties voor bekende A-merken (waaronder Nutella, mjum!) was het tijd voor een nieuw avontuur. Een eigen webshop met stijlvolle en hippe spulletjes! Op dit moment runt Valerie haar webshop nog alleen. Van het bouwen van de website tot de inkoop van het fraaie assortiment én (natuurlijk) de marketing.

Hippe merken

Great Little Kids verkoopt producten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 4 jaar. De shop voert hippe merken zoals Kids Concept, Banwood, Kids Depot, Eames kinderstoeltjes en Plan Toys. De hoge kwaliteit van de producten staat voorop, evenals het stylish verantwoorde uiterlijk. Valerie:

Hoe dol we ook zijn op onze kindjes, van al dat bontgekleurde speelgoed worden we niet altijd even gelukkig. Vandaar dat wij artikelen verkopen die kinderen leuk vinden en die perfect passen in jouw stijlvolle interieur. Kindjes blij, jij blij! Ik bepaal het assortiment op mijn gevoel: ik kijk wat ik zelf mooi vind, mijn kindjes leuk zouden vinden en wat ik in huis zou willen hebben. En daarnaast heb ik vriendinnen met jonge kids die ik om advies vraag. Ik heb redelijk wat Scandinavische merken in de shop, maar ook Nederlandse producten die met de hand worden gemaakt. Zo helpen we elkaar een beetje!

Sereen & stylish speelgoed

Wie mijn Instagram (@thathomepage) kent, weet dat onze speelhoek en kinderkamer worden gekenmerkt door zwart/wit, pastel & hout. Precies de kleuren die Valerie bij Great Little Kids verkoopt. Natuurlijk hebben wij ook felgekleurde plastic items in huis – daar ontkom je als ouder nou eenmaal niet aan, zéker niet als je kind fan is van PAW Patrol – maar die berg ik ’s avonds met een zucht van verlichting op in allerhande opbergers. Uit het zicht met dat kakelbonte circus en hallo sereen & stylish speelgoed! Zo ook Valerie:

In de fase van jonge kindjes – en zeker toen ik zwanger was (lees: de periode dat je een vermogen aan ze uitgeeft!) – was ik altijd op zoek naar speelgoed en spulletjes voor de kinderkamers die niet van plastic waren, geen lelijke prints hadden of felgekleurd waren. Ik ben altijd al met ons interieur bezig geweest en vind het heerlijk als het huis er stylish uitziet. Voordat we kinderen hadden, riepen we altijd dat we alleen maar houten speelgoed in huis zouden halen, want dat plastic speelgoed vonden we niks. Dat is niet helemaal gelukt, maar het is geen circus geworden. En nog steeds hebben we een hip speelhoekje in de woonkamer dat we ’s avonds netjes opruimen.

speelhoek, nieuwe speelhoek, kinderhoek, String Furniture, string furniture, wandbureau, wall desk, wandsysteem, kidscorner, playroom, kinderkamer, kinderen, speelgoed, houten speelgoed, opbergen, interieur, interieurinspiratie, mamablogger, thathomepage, kidsinterior

Eames replica kinderstoel

thathomepage, kinderkamer, kids room, kids interior, kids decor, kinderen, babyroom, nursery, playroom, Nijntje lamp, Eames replica, kinderstoel,Sinds kort hebben we een nieuwe aanvulling in ons interieur: de kinderstoel Eames Junior DAW replica in het wit uit de shop van Great Little Kids.

Dit is zo’n typisch item dat prachtig staat in elk interieur en op elke plek. Onze kleine is er helemaal weg van! Ze sleept ‘m dan ook voortdurend door het huis.

De ene keer staat hij als haar persoonlijke troon voor de tv, de andere keer moet hij naar haar kamer en zit ze er boekjes in te lezen. Waar hij ook wordt neergezet, hij staat overal goed!

Winactie

Wil jij ook zo’n prachtexemplaar hebben? Dan is dit je kans! In samenwerking met Great Little Kids mag ik een zelfde stoeltje in het wit aan een gelukkige winna(a)r(es) weggeven! Kijk even op Instagram hoe je meedoet. Voor een extra winkans laat je een reactie achter onder deze blogpost. Update: Kim Roza kwam als winnares van het toffe Eames look-a-like stoeltje uit de bus. Bekijk hier hoe leuk hij in haar interieur staat!

Tot slot heeft Valerie nog een tip voor mama’s bij het uitzoeken van speelgoed voor hun kroost:

Speelgoed waarmee kinderen worden uitgedaagd om hun fantasie te gebruiken, blijven in mijn ogen het langst favoriet. Vaak wordt gedacht dat een kindje eerder tevreden is met speelgoed dat lichtjes heeft en geluid maakt. Mijn ervaring is dat ze dit in het begin enorm leuk vinden, maar dat er naar een paar dagen niet meer naar wordt omgekeken. Terwijl er hier al ruim vier jaar met bijvoorbeeld een houten keukentje wordt gespeeld. Ik vind het heerlijk om te zien wanneer kinderen helemaal opgaan in een zelf verzonnen rollenspel en houten speelgoed is daar ideaal voor. En daarnaast ziet het er ook gewoon mooi uit!

thathomepage, great little kids, a great little kids store, speelgoed, houten speelgoed, speelkeuken, play kitchen, kids concept, houten keukentje, playroom, wooden toys, kids decor, kids interior, kinderspullen

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met A Great Little Kids Store en bevat affiliate links. Als je iets koopt via één van deze links, ontvang ik daar een percentage vergoeding over. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij wel om meer artikelen te plaatsen! Ook samenwerken? Dat kan! Mail naar linda@thathomepage.com. Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Ik plaats geen voorgeschreven teksten. 

Linda