Wat ben ik blij met onze badkamer! Na een verbouwing van maar liefst twee jaar, mag dat ook wel natuurlijk. Ik heb er lang op moeten wachten, maar geniet nu iedere dag van onze spa (want zo voelt het!). Eerder schreef ik al een blogpost over onze gietvloer met elektrische vloerverwarming en ook over het zwarte sanitair. Nu vertel ik jullie graag iets meer over de badkameraccessoires van Blomus die het geheel compleet maken. Ennn, ik mag ook iets leuks weggeven! Lees gauw verder voor een toffe winactie!

Zwarte badkameraccessoires

Passend bij het zwarte sanitair, koos ik voornamelijk voor zwarte badkameraccessoires. Alleen de handdoekladder koos ik in het wit, omdat ik een zwart exemplaar te druk vond in combinatie met de zwarte douchewand.

badkamer, badkameraccessoires, Blomus, zwarte badkameraccessoires, zwart sanitair, zwarte douche, handdoekladder, interieurinspiratie, badkamerinspiratie, thathomepage, (th)athomepage

Handdoekladder

Het was best een zoektocht naar de perfecte handdoekladder. Zo kocht ik eerst een zwarte (die ik dus te druk vond) en vervolgens een houten exemplaar. Het hout bleek geen kleurmatch met het wastafelmeubel en zo kwam ik uiteindelijk uit bij wit. Vervolgens was het lastig om een handdoekladder te vinden die breder was dan 40 cm.

badkamer, badkameraccessoires, handdoekladder, Blomus, MODO, towel rack, handdoekrek, badkamerinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, bathroom inspoAls tijdelijke oplossing had ik mijn witte woonladder van Zuiver in de badkamer gezet, maar deze bleek te smal voor mijn handdoeken van 50 cm breed. De laatste centimeters handdoek hingen opgepropt tegen de zijkanten van de ladder en droogden daardoor niet goed. Bovendien zag het er erg rommelig uit. Ook leerde ik van deze tijdelijke situatie dat het niet handig is om zomaar EEN ladder in de natte ruimte te zetten. De houten pootjes van mijn Zuiver ladder bleken niet berekend op natte voetjes. Mijn tip? Koop echt een officiële handdoekladder als je ‘m op een plek zet waar hij nat kan worden. Die zijn namelijk wél bestand tegen vocht.

Uiteindelijk koos ik voor handdoekladder MODO van Blomus. Deze ladder is zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar, is 55 cm breed en 170 cm hoog. De handdoekladder is gemaakt van edelstaal en heeft een titaniumcoating die slijtvast, krasvast en roestbestendig is. Aan de onderkant zitten rubberen voetjes, waardoor hij niet alleen stevig staat, maar ook onze gietvloer niet beschadigd. Ik ben er superblij mee!

Toiletborstelhouder

toilet, toiletborstel, badkamer, badkameraccessoires, toiletborstel, zwarte toiletborstel, toiletborstelhouder, badkamerinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage, Blomus, MODOOok mijn zwarte toiletborstel komt uit de MODO serie van Blomus. Ik vind het bij een toiletborstel wel zo fris als je niet recht op de borstelharen kijkt en zocht daarom een exemplaar met een afsluitdeksel op de handgreep. De set van Blomus vormt één mooi – dicht – geheel vanaf welke hoek je ook kijkt. Is het tijd om de toiletborstel te vervangen? Dan bestel ik gewoon een nieuwe losse bostel.

De cilindrische houder is aan de onderkant gegommeerd, zodat hij niet krast en stevig staat. Mocht je jouw toiletborstelhouder liever niet op de grond hebben staan, dan kun je ook kiezen voor eentje met een wandbevestiging. Beide soorten zijn ook in het wit verkrijgbaar.

Wastafelaccessoires

Voor de wastafel koos ik voor een zwarte zeepdispenser en een bijpassende tandenborstelbeker, eveneens uit de MODO serie van Blomus. Net als de handdoekladdder en toiletborstel zijn deze badkameraccessoires gemaakt van roestvrijstaal met een kras- en slijtvaste titaniumcoating. Over beschadigingen hoef ik me dus geen zorgen te maken. Extra fijn bij badkameraccessoires die je dagelijks gebruikt! De zeepdispensers uit de MODO serie zijn ook verkrijgbaar met een wandmontage, maar omdat ik genoeg ruimte heb op het wastafelmeubel, koos ik voor de reguliere variant.

badkamer, badkameraccessoires, zwarte badkameraccessoires, Blomus, zeepdispenser, tandenborstelhouder, tandenborstelbeker, beker, MODO, zwart sanitair, badkamerinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage

Make-up spiegel

Ons wastafelmeubel is slechts 40 cm diep, maar met mijn 165 cm is dat alsnog teveel om overheen te hangen terwijl ik mijn mascara opdoe. Misschien is het iets persoonlijks, maar ik moet echt dicht op de spiegel staan om dit fatsoenlijk te kunnen aanbrengen. Ik gebruik dan ook liever een losse handspiegel. Ik koos een mooie zwarte make-up spiegel uit de SONO serie van Blomus. De spiegel vergroot 5x en heeft een soft touch-coating waardoor hij prettig aanvoelt. Dankzij de bijbehorende houder kan de spiegel gemakkelijk neergezet worden en is het een badkameraccessoire die ook elders (bij ons staat ‘ie in de slaapkamer) niet misstaat. Hij is in acht kleuren verkrijgbaar.

make-up spiegel, handspiegel, Blomus SONO, Blomus, interieurinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage

Vloertrekker

badkamer, badkameraccessoires, douchewisser, vloertrekker, vloerwisser, schoonmaken, badkamerinspiratie, interieurinspiratie, badkamer gietvloer, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage, MODOEen vloertrekker is wat mij betreft één van de meest onmisbare badkameraccessoires. Nu hebben wij elektrische vloerverwarming, waardoor de gietvloer supersnel droog is, maar in de zomer vind ik het zonde om ‘m enkel voor het drogen van de vloer aan te zetten. Met een vloertrekker is het immers ook zo droog.

Helaas zijn de meeste vloertrekkers lelijke kunststof gevallen die je liever niet in het zicht laat staan. Hoe anders is dat bij vloertrekker MODO van Blomus! Deze vloertrekker heeft een strak, minimalistisch design en is net als de andere MODO badkameraccessoires gemaakt van edelstaal met een titaniumcoating. Ik kan echt enthousiast worden van gebruiksvoorwerpen die zó mooi ontworpen zijn! Deze vloertrekker mag van mij dan ook zéker in het zicht staan! Zet je ‘m liever niet op de grond, dan kun je ook de bijgeleverde wandmontage gebruiken.

Douchewisser

En ten slotte had ik nog een wisser nodig voor onze douchewand. Ik koos voor douchewisser VIPO van Blomus in het zwart. Deze wisser is verkrijgbaar in acht kleuren en komt met een houder waarmee je ‘m bijvoorbeeld over de douchewand kunt hangen. Zelf vind ik hem goed staan in onze nis naast de zwarte shampooflesjes en gebruik daarom de houder niet. De douchewisser is volledig gemaakt van siliconen, dus er kunnen geen krassen of slijtplekken ontstaan op het glas of elders.

Blomus, douchewisser, VIPO, Blomus VIPO, badkamer, badkameraccessoires, zwarte badkameraccessoires, zwarte douchewisser, zwarte douchetrekker, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage

Winactie

En nu komt het leuke: ik mag iemand van jullie blij maken met douchewisser VIPO in het zwart t.w.v. €32,50! Wil jij deze handige badkameraccessoire winnen? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost. Op zondag 8 augustus 2021 maak ik een gelukkig winnaar bekend. Succes allemaal!

Update: ik mag Kimberley feliciteren met de winst! Zij heeft inmiddels bericht ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!

Blomus Vipo, Blomus VIPO, VIPO, douchewisser, badkamer, badkameraccessoires, zwarte douchewisser, zwarte badkameraccessoires, interieurblog, badkamerinspiratie, interieurinspiratie, gietvloer, thathomepage, (th)athomepage

badkamer, badkamerinspiratie, badkameraccessoires, badkamer verbouwen, badkamerverbouwing, interieurinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepage, zwart sanitair

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Blomus. Ook interesse in een samenwerking? Mail naar linda@thathomepage.com. Ik werk graag samen met bedrijven & merken die bij mij passen. Ik plaats geen voorgeschreven teksten of gastblogs, enkel mijn eigen ervaringen.

Linda