Wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten. Waren deze vroeger enkel te vinden in de Grote Bosatlas en het klaslokaal, tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Ze zijn vaak onlosmakelijk verbonden met een dierbare herinnering. Een plekje op de aarde dat extra betekenis heeft. Waar we een geweldige vakantie hadden, ons settelden, ten huwelijk zijn gevraagd of onze kinderen zijn geboren. Heb jij al een wereldkaart in huis? Lees mee en maak kans op €30,- shoptegoed bij wereldkaarten.nl!

schoolplaat, wereldkaart, wereldkaarten, wereldkaarten.nl, dierenrijk, schoolplaat groen, kinderhoek, speelhoek, kinderkamer, interieur, interieurstyling, thathomepage, landkaarten, stadskaarten

Iets magisch

wereldkaarten.nl, wereldkaart, wereldkaarten, wereldkaart behang, worldmaps, worldmaps wallpaper, behang, interieur, interieurstyling, thathomepage, stadskaart, landkaartIk heb altijd al van wereldkaarten gehouden. Ze hebben iets magisch. Één blik erop is voldoende om je terug te voeren naar die ene zonsondergang op dat verlaten zandstrand in die verre uithoek. Of om je in gedachten mee te nemen op een route waar je in werkelijkheid (nog) nooit bent geweest. Mijn schoonvader deelt dit gevoel en verzamelt al jaren allerlei (vintage) kaarten. En omdat één van mijn zwagers aardrijkskundeleraar is, gaat er bij mijn schoonfamilie geen kerst voorbij zonder dat er een stads-, land- of wereldkaart, reisboek of atlas tussen de kado’s zit. Daarom dacht ik alle aanbieders van (wereld)kaarten inmiddels wel te kennen. Tótdat ik wereldkaarten.nl ontdekte.

Wereldkaarten.nl

schoolplaat, wereldkaart, wereldkaarten, wereldkaarten.nl, dierenrijk, kinderhoek, speelhoek, kinderkamer, interieur, interieurstyling, thathomepage, landkaart, stadskaart, landkaarten, stadskaartenOk, hoe heb ik deze webshop gemist? Wat een uitgebreide collectie! Niet alleen vind je er wereldkaarten, landkaarten én stadskaarten, ook kun je kiezen uit een enorm assortiment aan materialen. Wil je een kaart op aluminium, hout of plexiglas? Of pak je uit met behang zoals op de foto hierboven? Het kan allemaal! En ook qua stijl zijn de mogelijkheden eindeloos. Houd je van vintage? Of heb je liever modern geometrisch? Ook geen probleem! Bijna alle stijlen zijn op alle verschillende materialen verkrijgbaar. Ook is het handig dat je op thema kunt zoeken. Zo kon ik snel een mooie wereldkaart met dieren uitzoeken voor de kinderkamer (die op bevel van mini-me uiteindelijk in de speelhoek is opgehangen).

Winactie

Wil jij ook zo’n mooie wereldkaart aan de muur? Dan heb ik goed nieuws voor je! Namens wereldkaarten.nl mag ik €30,- shoptegoed weggeven! Hoe maak je kans? Laat een reactie achter onder deze blogpost en je doet automatisch mee! Voor een extra winkans volg je mij op Instagram en tag je twee vrienden onder de foto met de winactie. Je kunt meedoen t/m 24 oktober 2018. Succes allemaal!

wereldkaart, wereldkaarten, wereldkaarten.nl, stadskaart, kaart Amsterdam, kurk wereldkaart, kurk, landkaart, Nederland, interieur, interieurstyling, thathomepage

De winnares van het €30,- shoptegoed is geworden @nikkistork. Gefeliciteerd Nikki en veel plezier met shoppen!

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met wereldkaarten.nl. Ook samenwerken? Leuk! Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij passen. Stuur een mail naar linda@thathomepage.com. Ik plaats geen voorgeschreven teksten of gastblogs, enkel mijn eigen ervaringen.

Linda