Zo nu en dan verschijnt er in de media een item over mij of over mijn werk. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente publicaties. Wil je meer weten over mij, mijn portfolio of over mogelijkheden tot samenwerken? Stuur dan een mailtje naar linda@thathomepage.com of vul het contactformulier in.


 

Dille en Kamille, Dille & Kamille

Op de website van Dille & Kamille verscheen onlangs in de rubriek “Thuis bij Dille” een aantal van mijn Instagram posts (@thathomepage). Ik stijl graag met de producten van Dille & Kamille. Zie onder meer mijn blogpost over de styling van ons toilet.

Dille en Kamille, Dille & Kamille, thathomepage, interieurinspiratie

 


 

Het Fonq.nl magazine plaatste één van mijn Instagram posts (@thathomepage) van onze eettafel in de feestdagen editie van 2018.

fonq, fonq.nl, fonq magazine, thathomepage, eettafel

Ben je op zoek naar eettafel inspiratie? Lees dan eens mijn blog over Scandinavische eettafels onder de €500,-. 


 

Onze oude speelhoek stond in de spotlight in de rubriek “Het speelhoekje van…” op het blog van Zussies. Benieuwd waar ik ons grachtenpand-kastje, de speeltafel en ons favoriete pandakrukje kocht? Je leest het allemaal hier. Nieuwsgierig naar de veranderingen in onze speelhoek? Lees dan mijn blogpost over onze nieuwe speelhoek.

 


 

Op het blog van trouwplatform Girls of Honour verscheen een interview met mij over onze bruiloft. Benieuwd waarom wij besloten te trouwen? En waar ik het meest zenuwachtig voor ben geweest? Je leest het allemaal hier. Wil je meer weten over de styling van onze bruiloft? Lees dan mijn blogpost over onze rustieke & romantische bruiloft styling.

 


 

Op het blog van Interieuradvies & Styling Bureau Met Danique verschenen 15 leuke feitjes over mij in de rubriek “The Fifteen Favorites of…“. Wil je weten wat mijn favoriete stylingproduct of guilty pleasure is? Je leest het hier.