Zo nu en dan verschijnt er in de media een item over mij of over mijn werk. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente publicaties. Wil je meer weten over mij, mijn portfolio of over mogelijkheden tot samenwerken? Stuur dan een mail naar linda@thathomepage.com of vul het contactformulier in.


 

Logo Fonq, Fonq, portfolio, in de media, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, Linda HummelOp Fonq.nl verscheen een foto van ons String Furniture wandbureau in een artikel over het inrichten van een kleine woonkamer. Ik maakte deze foto in opdracht van Designerchairs24. Hetzelfde artikel, met de door mij gemaakte foto, verscheen tevens in print in het Fonq Magazine. Het wandbureau wordt inmiddels gebruikt in onze speelhoek.

 

Fonq, in de media, portfolio, String Furniture, wandbureau, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, Linda Hummel

 


 

logo, sevencouches, in de media, thathomepage, (th)athomepage, linda hummel, Linda Hummel

Blogger Mardou van Sevencouches vroeg mij naar mijn 7 favorieten. Benieuwd naar mijn favo plek in huis? Of mijn beste Marktplaatsvondst? Je leest het allemaal hier.

Scoor jij ook graag spulletjes op Marktplaats of bij de kringloop? Dan ben je misschien ook geïnteresseerd in mijn blogpost over (het opknappen van) een kinderbed van Marktplaats of mijn blogpost over kringloopgeluk.

 


 

Vriendin, vriendin.nl, logo, blogger, blogger vriendin

Op Vriendin.nl verscheen een kort blog over mij ter introductie op mijn columns die ik over het moederschap schreef. Zie voor al mijn artikelen voor Vriendin.nl mijn portfolio.

 

 


 

Onze oude speelhoek stond in de spotlight in de rubriek “Het speelhoekje van…” op het blog van Zussies. Benieuwd waar ik ons grachtenpand-kastje, de speeltafel en ons favoriete pandakrukje kocht? Je leest het allemaal hier. Nieuwsgierig naar de veranderingen in onze speelhoek? Lees dan mijn blogpost over onze nieuwe speelhoek.

 


 

Op het blog van trouwplatform Girls of Honour verscheen een interview met mij over onze bruiloft. Benieuwd waarom wij besloten te trouwen? En waar ik het meest zenuwachtig voor ben geweest? Je leest het allemaal hier. Wil je meer weten over de styling van onze bruiloft? Lees dan mijn blogpost over onze rustieke & romantische bruiloft styling.

 


 

Blogger Danique vroeg mij naar 15 leuke weetjes over mij voor haar rubriek “The Fifteen Favorites of…“. Wil je weten wat mijn favoriete stylingproduct of guilty pleasure is? Je leest het hier.

En over guilty pleasures gesproken: heb je mijn 10 favo guilty pleasure films op Netflix al bekeken?