Zo nu en dan verschijnt er in de media een item over mij of door mij gecreëerde content. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente publicaties. Wil je meer weten over mij, mijn portfolio of over mogelijkheden tot samenwerken? Stuur dan een mail naar linda@thathomepage.com of vul het contactformulier in.


 

Eigen Huis en Tuin, Lekker Leven, logoIn september 2020 was ik te gast in aflevering 11 van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven op RTL4 met een item over zelf kaarsen maken van restjes kaarsvet

Je kunt de aflevering terugkijken via RTLXL of Videoland.


Eigen Huis en Tuin, thathomepage, (th)athomepage, interieurinspiratieEigen Huis en Tuin publiceerde afgelopen Pasen een verzamelblog over DIY paasdecoratie waarin mijn makkelijke paashangers zijn opgenomen. Meer knutselideeën voor Pasen? Lees dan ook eens mijn blogpost over DIY eierhouders + paaseieren pimpen.

eigen huis en tuin, Eigen Huis & Tuin, paashangers, thathomepage, in de media, (th)athomepage, interieurinspiratie, diy, diy paashangers


 

24kitchen.nl, 24Kitchen, 24 Kitchen, in de media, thathomepage, Linda Hummel, (th)athomepage24Kitchen publiceerde onlangs een blogpost over de populaire Hema dripcakes met daarin een door mij gedecoreerde taart.  Zie voor al mijn creaties mijn blogpost over picture perfect taarten in 20 minuten.

24kitchen, 24Kitchen, 24 Kitchen, Hema taart, Hema dripcake, thathomepage, (th)athomepage, in de media, publicaties


 

Logo Fonq, Fonq, portfolio, in de media, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, Linda HummelOp Fonq.nl verscheen een foto van ons String Furniture wandbureau in een artikel over het inrichten van een kleine woonkamer. Ik maakte deze foto in opdracht van Designerchairs24. Dezelfde foto verscheen tevens in print in het Fonq Magazine.

Fonq, in de media, portfolio, String Furniture, wandbureau, interieurinspiratie, thathomepage, (th)athomepage, Linda Hummel


 

logo, sevencouches, in de media, thathomepage, (th)athomepage, linda hummel, Linda Hummel

Blogger Mardou van Sevencouches vroeg mij naar mijn 7 favorieten. Benieuwd naar mijn favo plek in huis? Of mijn beste Marktplaatsvondst? Je leest het allemaal hier.

Scoor jij ook graag spulletjes op Marktplaats of bij de kringloop? Dan ben je misschien ook geïnteresseerd in mijn blogpost over (het opknappen van) een kinderbed van Marktplaats of mijn blogpost over kringloopgeluk.

 


 

Vriendin, vriendin.nl, logo, blogger, blogger vriendin

Op Vriendin.nl verscheen een kort blog over mij ter introductie op mijn columns die ik over het moederschap schreef. Zie voor al mijn artikelen voor Vriendin.nl mijn portfolio.

 


 

Onze oude speelhoek stond in de spotlight in de rubriek “Het speelhoekje van…” op het blog van Zussies. Benieuwd waar ik ons grachtenpand-kastje, de speeltafel en ons favoriete pandakrukje kocht? Je leest het allemaal hier. Nieuwsgierig naar de veranderingen in onze speelhoek? Lees dan mijn blogpost over onze nieuwe speelhoek.

 


 

Op het blog van trouwplatform Girls of Honour verscheen een interview met mij over onze bruiloft. Benieuwd waarom wij besloten te trouwen? En waar ik het meest zenuwachtig voor ben geweest? Je leest het allemaal hier. Wil je meer weten over de styling van onze bruiloft? Lees dan mijn blogpost over onze rustieke & romantische bruiloft styling.

 


 

Blogger Danique vroeg mij naar 15 leuke weetjes over mij voor haar rubriek “The Fifteen Favorites of…“. Wil je weten wat mijn favoriete stylingproduct of guilty pleasure is? Je leest het hier.

En over guilty pleasures gesproken: heb je mijn 10 favo guilty pleasure films op Netflix al bekeken?