Kennen jullie de mismatch sokken van Pals Socks? In mijn blog over trakteren vertelde ik al dat onze dochter onlangs voor het eerst naar de basisschool is gegaan. En dat is voor papa en mama wel even wennen! Zo is de lunchtrommel in de eerste week al zoekgeraakt (papa’s schuld), is haar jasje een nacht op school blijven liggen (mama’s schuld) en hoosde het uiteraard de volgende morgen onderweg naar school zonder jas (buienradars schuld). Gelukkig zijn we sinds de eerste informatieavond redelijk up to speed.

Schoenen uit

sokken, mismatch, mismatch sokken, antislipsokken, kinderen, kindersokken, panda, koala, The Sock Shop, Pals Socks, antislipsokken voor kinderen, thathomepage, (th)athomepage, sokken, sokkenbeleidZo leerden we daar over het beleid dat de kindjes hun schoenen buiten het klaslokaal moeten laten staan. Er bestaan allerlei theorieën dat kinderen beter kunnen leren zonder schoenen aan (die al dan niet wetenschappelijk zijn onderbouwd), maar zelf lijkt het me vooral goed dat er minder viezigheid het lokaal wordt binnengesleept. Zeker wanneer het regent of sneeuwt. Omdat kleuters nogal eens uitglijden op sokken, was het advies om antislipsokken te kopen die over de gewone sokjes kunnen worden aangetrokken. Zo gezegd, zo gedaan! Na enig Googelen op antislipsokken kwam ik terecht op de website van The Sock Shop. Deze shop verkoopt geen standaard zwarte of blauwe sokken, maar juist kleurige, fleurige, gekke, funky, coole sokken. De verschillende merken sokken van The Sock Shop zijn bovendien uniek in Nederland. Zo ook het merk Pals Socks.

pals socks, sokken, mismatch, mismatch sokken, antislipsokken, kinderen, kindersokken, the sock shop, thathomepage, Pals Socks, (th)athomepage, antislip, sokkenbeleid

Mismatch sokken

sokken, mismatch, mismatch sokken, antislipsokken, kinderen, kinderstokken, panda, koala, The Sock Shop, Pals Socks, antislipsokken voor kinderen, thathomepageDe sokken van Pals Socks zijn expres een mismatch. Ze zien er niet alleen supercool uit, maar er zit ook een mooie filosofie achter. De Amerikaanse Hannah Lavon, bedenkster van Pals Socks, vroeg zich af hoe de wereld eruit zou zien als onze kinderen opgroeien met het besef dat het prima is om verschillend te zijn. Dat we er niet allemaal hetzelfde uit hoeven te zien of dezelfde ideeën moeten hebben. Pals Socks hoopt zo bij te dragen aan een nieuwe generatie van inclusiviteit en acceptatie. Bij Pals Socks zijn o.a. katten en honden, draken en eenhoorns en leeuwen en zebra’s vrienden. Zo herinneren de sokken ons eraan dat je het coolst bent als je jezelf bent en dat je ondanks verschillen toch de beste vriendjes kunt zijn. Pals Socks zijn verkrijgbaar in allerlei maten: van baby tot volwassene. Één keer raden wat er dit jaar op mijn Sinterklaaslijstje staat!
pals socks, sokken, kindersokken, antislipsokken, mismatch sokken, mismatch, antislip, thathomepage, pandsokken, panda
Ik ben benieuwd of bij jullie kind(eren) op school hetzelfde sokkenbeleid geldt en natuurlijk wat jullie van de mismatch sokken van Pals Socks vinden! Laat het me hieronder weten in een reactie.

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met The Sock Shop. Ook samenwerken? Dat kan! Ik werk graag samen met bedrijven & merken die bij mij passen. Stuur een mail naar linda@thathomepage.com. Ik plaats geen voorgeschreven teksten of gastblogs, enkel mijn eigen ervaringen.

Linda