Woehoe! Vandaag zijn wij 1 jaar getrouwd! Nu hebben we een zogenaamd papieren huwelijk. Op internet circuleren verschillende lijstjes met benamingen voor elk huwelijksjaar. Wat is nu juist? Ik besloot uiteindelijk om uit deze lijst de linkerkolom te kiezen en me daar maar aan te houden de komende 50 jaar. Papier it is! Ter ere van ons papieren jubileum zet ik in deze blogpost de mooiste papieren woonaccessoires op een rijtje.

Papieren woonaccessoires van Jurianne Matter

Jurianne Matter, papieren bloemen, papieren woonaccessoires, KORE, papieren krans, papieren boektet, krans, krans maken, interieurinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepageOngetwijfeld kennen jullie de prachtige papieren woonaccessoires van Jurianne Matter wel. Boompjes, bloemen, kransen, cadeaudecoratie.. Er is van alles verkrijgbaar én alle producten zijn ecovriendelijk geproduceerd.

Het leuke aan de papieren woonaccessoires van Jurianne Matter vind ik dat ze een DIY aspect hebben. Hoewel alles voor het gemak is voorgestanst en -gerild, heb je toch het gevoel dat je supercreatief bezig bent wanneer je de papieren kunstwerkjes zelf langs de pre-fab lijnen in elkaar vouwt en lijmt.

Pepe Heykoop’s Tiny Miracles

pepe heykoop, vase cover, Amsterdam, papieren vaas, interieurinspiratie, woonaccessoires, thathomepagePepe Heykoop ken je waarschijnlijk van de papieren vase covers. Met deze leuke vase covers tover je een simpel drinkglas gemakkelijk om in een toffe vaas. Er zijn talloze leuke covers beschikbaar in verschillende kleuren en motieven. Mijn favoriet is de cover met de Amsterdamse grachtenpandjes. Maar dat is wellicht niet zo verwonderlijk met alle huisjes die ik in huis heb!

Door aankoop van Pepe Heykoop producten, steun je de Tiny Miracles Foundation. Deze stichting biedt kansarme vrouwen in India een stabiel inkomen, scholing en voorlichting. De papieren woonaccessoires van Pepe Heykoop zijn onder meer verkrijgbaar bij Make Room. Een shop die talloze toffe merken voert, waaronder ook Jurianne Matter.

1, 2, 3, 4, lampen van papier

Er zijn zóveel merken die (duurzame) papieren lampen verkopen dat ik er een hele blogpost mee zou kunnen vullen. Maar één merk dat ik hier graag wil uitlichten is het Portugese OWL Paperlamps.

OWL Paperlamps, paperlamps, lamp of paper, elephant lamp, baby elephant, diy paper lamp, papieren lampen, interieurinspiratie, thathomepageOWL maakt superschattige vloer- en tafellampen in de vorm van dieren. Alle ontwerpen zijn DIY, dus ook hier krijg je een creabea-gevoel bij het in elkaar zetten, terwijl het moeilijkste werk natuurlijk allang voor je is gedaan. OWL verzendt over de gehele wereld. Ben jij net als ik een liefhebber van woonaccessoires in de vorm van dieren? Lees dan ook eens mijn blogpost met 10x de leukste houten dieren.

Papieren klokken

Studio Snowpuppe, Snowpuppe, papieren klok, papieren woonaccessoires, klok, interieurinspiratie, interieurblog, thathomepage, (th)athomepageOnder de mooiste papieren woonaccessoires zijn ook klokken te vinden. Ken je bijvoorbeeld het Nederlandse Studio Snowpuppe al? Eigenaars Kenneth en Nellianna zijn ware origami-kunstenaars en hebben in samenwerking met La Maison Victor een boek uitgegeven met daarin creatieve origami projecten voor het interieur. In dit boek staat onder meer beschreven hoe je de papieren klok op de foto hiernaast maakt. De papieren klokken zijn overigens kant-en-klaar in de Etsy-shop van Snowpuppe in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Papieren woonaccessoires van OOhh

OOhh, plantenzak, paper bag, papieren woonaccessoires, papier, interieurinspiratie, thathomepagePaperbags in het interieur kenden we natuurlijk al een tijdje. Ze zijn superhandig als opberger. De laatste jaren zagen we kleine paperbags al veel gebruikt worden in het interieur als plantenzak. Een merk dat dit concept verder is gaan uitwerken, is het Deense OOhh. Niet alleen vind je bij OOhh een variant op de standaard paperbag voor planten, ook vind je er prachtige papieren bloempotten en vazen in de typische Scandinavische minimalistische stijl.

Alle producten van OOhh worden handgemaakt uit 100% gerecycled materiaal. En sinds kort heeft OOhh het No Waste Concept geïntroduceerd. Van alle restjes papieren die overblijven bij de productie van haar papieren woonaccessoires, maakt OOhh nieuw papier dat vervolgens nogmaals ingezet kan worden in het productieproces. Dubbel gerecycled dus!

Deze blogpost bevat affiliate links. Als je iets koopt via één van deze links, krijg ik hier een percentage vergoeding over. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij wel om meer artikelen te plaatsen. Bedankt dus! Interesse in een samenwerking? Mail naar linda@thathomepage.com. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij passen. Ik plaats geen voorgeschreven teksten of gastblogs.

Linda