Linda Hummel, thathomepage, (th)athomepageWelkom op (Th)athomepage! Mijn naam is Linda Hummel en ik ben freelance content creator.

Ik heb altijd al een passie gehad voor het geschreven woord. Tijdens mijn rechtenstudie in Groningen schreef ik voor het juridisch magazine van de faculteitsvereniging en werd hier later hoofdredacteur van. Ook zat ik in een commissie dat een boek publiceerde over het honderdjarig bestaan van de faculteitsvereniging. Mijn scriptie werd vermeld in het Nederlands Juristenblad (jaargang 85, nr. 13) en is gepubliceerd door Celsus Juridische Uitgeverij (ISBN: 978-90-8863-059-0). Door Jongbloed Juridische Boekhandel werd het tot “boek van de week” uitgeroepen (week 21, 2010).

Na mijn rechtenstudie verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik ging werken als advocaat. Daar ontmoette ik mijn man en samen hebben we een dochter van zeven jaar. Helaas moest ik mijn baan als advocaat opgeven toen ik bij de geboorte van onze dochter zenuwletsel opliep. Omdat ik maar kort aaneen kan zitten, bleek een kantoorbaan niet langer voor mij weggelegd. Staan en lopen kan ik wel, maar beperkt in duur en daarom breng ik mijn dagen grotendeels (liggend) thuis door.

Naast het contact met de buitenwereld, waar mijn Instagram (@thathomepage) gelukkig een goed surrogaat voor is, miste ik het schrijven – mijn dagelijkse bezigheid als advocaat – het meest. In 2018 ben ik daarom met veel plezier met (Th)athomepage aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven begonnen. In 2021 verhuisden we (terug) naar Groningen, waar we ons droomhuis vonden in het mooie Westerwolde.

Omdat ik door mijn zenuwletsel veelal thuis ben, is deze webpagina letterlijk een at home page. Ik hoop hier te inspireren met blogs over interieur, kids en lifestyle: van behang tot boekenkast, van Nijntje tot Netflix!

Interesse in een samenwerking? Leuk! Mail naar linda@thathomepage.com voor de mogelijkheden. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij passen. Dat kan zowel op mijn blog als op een extern medium. In mijn portfolio staat een overzicht van bedrijven waarmee ik recentelijk heb samengewerkt.