Linda Hummel, thathomepage, (th)athomepageWelkom op (th)athomepage en leuk dat je meer over mij wilt weten! Mijn naam is Linda Hummel en ik ben freelance content creator.

Ik heb altijd al een passie gehad voor het geschreven woord. Tijdens mijn rechtenstudie in Groningen schreef ik voor het juridisch magazine van de faculteitsvereniging en werd hier later hoofdredacteur van. Ook zat ik in een commissie dat een boek publiceerde over het honderdjarig bestaan van de faculteitsvereniging. Mijn scriptie werd vermeld in het Nederlands Juristenblad (jaargang 85, nr. 13) en in boekvorm uitgegeven door Celsus Juridische Uitgeverij (ISBN: 978-90-8863-059-0). Door Jongbloed Juridische Boekhandel werd het tot “boek van de week” uitgeroepen (week 21, 2010).

Na mijn rechtenstudie verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik ging werken als advocaat. Daar ontmoette ik mijn man en samen hebben we een dochter van vier. Helaas moest ik mijn baan als advocaat opgeven toen ik bij de bevalling van onze dochter zenuwletsel opliep. Omdat ik maar kort aaneen kan zitten, bleek een kantoorbaan niet langer voor mij weggelegd. Staan en lopen kan ik wel, maar beperkt in duur en daarom breng ik mijn dagen grotendeels (liggend) thuis door.

Naast het contact met de buitenwereld, waar mijn Instagram (@thathomepage) gelukkig een goed surrogaat voor is, miste ik het schrijven – mijn dagelijkse bezigheid als advocaat – het meest. In 2018 ben ik daarom met veel plezier met (th)athomepage aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven begonnen.

Omdat ik door mijn zenuwletsel veelal thuis ben, is deze webpagina letterlijk een at homepage. Ik hoop hier te inspireren met blogs over interieur, kids en lifestyle: van behang tot boekenkast, van Nijntje tot Netflix! Is er een onderwerp waar jij meer over wilt lezen? Of wil je met mij samenwerken? Dat kan! Stuur een mailtje naar linda@thathomepage.com of vul het contactformulier in. Ik schrijf graag in opdracht voor bedrijven en merken die bij mij passen. Dat kan zowel op mijn blog als op een extern medium. In mijn portfolio vind je een overzicht van bedrijven waarmee ik recentelijk heb samengewerkt.